Nu & Morgen week 53 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 53 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 53 aandacht voor de volgende zaken nieuwe Nederlandse identiteitskaart, aangepaste openingstijden, op zoek naar collega Mogelijk-Maker, locaties kerstboominzameling, gewijzigde afval inzameldagen.

Nieuwe Nederlandse identiteitskaart
Er komt een nieuwe Nederlandse identiteitskaart. Als je vanaf 1 januari 2021 een nieuwe Nederlandse identiteitskaart aanvraagt krijg je een kaart met een inlogfunctie (eNIK)

Aangepaste openingstijden
In december heeft de gemeentebalie in Vlijmen aangepaste openingstijden. De avondopenstelling op donderdag vervalt. In de schoolvakanties werken wij aan de balie de hele dag alléén op afspraak. Alleen op www.heusden.nl maak je makkelijk, veilig en gratis een afspraak of bel met (073) 513 17 89. Wij adviseren om niet via andere websites een balie te reserveren.

Op zoek naar collega Mogelijk-Maker
Ben jij de MogelijkMaker die op een proactieve wijze aan de slag gaat met het gevensbeheer in het kader van de Wet waardering onroerende
zaken (Wet WOZ). Kun jij inwoners op een heldere en overtuigende manier uitleg geven over allerlei vragen rondom de Wet WOZ.

Locaties kerstboominzameling
Zie Kerstboominzameling is 5 tot en met 8 januari 2021

Gewijzigde afval inzameldagen
Op Nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari 2021, haalt de Afvalstoffendienst geen afval op. Zet je normaal gesproken op deze dag jouw container aan de straat? Doe dit nu dan op zaterdag 2 januari 2021. Blijf makkelijk op de hoogte van gewijzigde inzameldagen via de Afvalstoffendienst­app. Je download deze via de App­, Play of Windowsstore

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen 28 december

Nu & Morgen week-52-2020 Nu & Morgen 23 december
Nu & morgen week-51-2020 Nu & Morgen 16 december
Nu & Morgen week-50-2020 Nu & Morgen 9 december
Nu & Morgen week-49-2020 Nu & Morgen 2 december
Nu & Morgen week-48-2020 Nu & Morgen 25 november

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Reacties