Nu & Morgen week 12 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 12 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 12 komen aanbod Samen houden we Heusden schoon, De straat op in Elshout, Subsidie verduurzamen maatschappelijke accommodaties, De Luisterlijn, Aankondiging Raadsvergadering.

Samen houden we Heusden schoon
Afgelopen zaterdag heeft de Landelijke Opschoondag weer plaatsgevonden. In Heusden hebben ongeveer 100 personen in tweetallen of met hun gezin meegedaan! Zie ook Foto’s Opschoondag Geerpark Vlijmen

De straat op in Elshout
Dinsdag 16 maart ging een groep Bijeen­medewerkers de straten van Elshout op om te peilen hoe het met de bewoners gaat. Houdt iedereen het nog vol? Lopen mensen ergens tegenaan en is er behoefte aan ondersteuning? Ook werd er gevraagd of er mensen zijn die juist een helpende hand willen bíeden. De actie van Bijeen werd gewaardeerd. Duidelijk was dat veel mensen behoefte hadden aan een luisterend oor. Dat boden de Bijeen­medewerkers natuurlijk.
Zie verder Bijeen medewerkers brengen bezoek aan Elshout

Subsidie verduurzamen maatschappelijke accommodaties
Goed nieuws voor maatschappelijke organisaties met een maatschappelijke accommodatie in eigendom in onze gemeente. Zij kunnen subsidies aanvragen voor verduurzamingsmaatregelen!

De Luisterlijn
Er zijn veel mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor of een vertrouwelijk gesprek. Voor iedereen, altijd De Luisterlijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week per telefoon, mail en chat bereikbaar. Je belt anoniem en vrijwilligers luisteren zonder oordeel en geven een steuntje in de rug. De Luisterlijn heeft een nieuw telefoonnummer. Je kunt ze bereiken via 088 0767 000

Aankondiging raadsvergadering
Op dinsdag 30 maart 2021 vergadert de raad van de gemeente Heusden. De vergadering is te volgen via de livestream op www.heusden.nl en start om 19.30 uur.

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 12-2021

Nu & Morgen week-11-2021 Nu & Morgen week 11-2021
Nu & Morgen week-10-2021 Nu & Morgen week 10-2021
Nu & Morgen week-09-2021 Nu & Morgen week 09-2021
Nu & Morgen week-08-2021 Nu & Morgen week 08-2021
Nu & Morgen week-07-2021 Nu & Morgen week 07-2021

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Reacties