Nu & Morgen week 51 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 51 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 51 aandacht voor Verspillingsvrije feestdagen, Subsidie voor activiteiten en projecten, Duurzaam nieuws, Bomen kappen, Afsluiten textielcontainers en Aangepaste openingstijden

Verspillingsvrije feestdagen
Weet jij al wat er dit jaar bij jullie op het kerstmenu staat? Hoe je kerst ook viert, door slim te kopen, koken en bewaren kun je voorkomen dat je veel kostbaar eten weg moet gooien.

Subsidie voor activiteiten en projecten
Het college heeft besloten om maatschappelijke organisaties en verenigingen die een activiteit of project organiseren, te ondersteunen met een tijdelijke subsidieregeling. De activiteit of het project moet gericht zijn op het thema sociaal of mentaal welzijn, onderwijs, sport, kunst of cultuur. De regeling is in het leven geroepen om de (langdurig) negatieve gevolgen van de coronamaatregelen op onze inwoners omlaag te brengen.
De coronamaatregelen hebben invloed op het welzijn en de gezondheid van onze inwoners. Met deze subsidieregeling ondersteunen we de bovengenoemde thema’s en dat levert een positieve bijdrage aan het welzijn en de gezondheid van onze inwoners.
Maatschappelijke organisaties en verenigingen kunnen met de subsidie nieuwe activiteiten of projecten, binnen de geldende coronamaatregelen, organiseren.
Meer informatie zoals de voorwaarden en het aanvraagformulier vind je op www.heusden.nl/stimuleringsregeling.

Duurzaam nieuws
Grenst jouw woonomgeving of locatie van je onderneming aan onze buurgemeente Waalwijk? Oftewel: woon je in Doeveren, Elshout, Heesbeen of in Drunen-west? Dan is het nieuwsbericht van gemeente Waalwijk over zonnevelden en windturbines relevant voor jou. Dit bericht vind je op www.waalwijk.nl/duurzame-energie.

Bomen kappen
Alle bomen die eigendom zijn van de gemeente Heusden, zijn gecheckt op veiligheid. Deze boomveiligheidscontrole leverde natuurlijk veel gegevens op. Deze zijn allemaal vastgelegd in een digitaal beheersysteem Lees verder hier

Afsluiten textielcontainers
Om vernieling en brandstichting in de textielcontainers te voorkomen, zal Baanbrekers vanaf maandag 27 december tot en met 3 januari de textielcontainers afsluiten. Op donderdag 23 december plakt Baanbrekers als extra service deze mededeling op de textielcontainers.
Vanaf dinsdag 4 januari is het weer mogelijk om de textielcontainers te gebruiken.

Aangepaste openingstijden
Tijdens de kerstvakantie (27 december tot en met 7 januari) hebben we aangepaste openingstijden:
Gemeentebalie Vlijmen:
• vrijdag 24 december en 31 december geopend tot 12:00 uur
• maandag 3 januari vanaf 10:00 uur geopend
In deze periode werken we alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via www.heusden.nl of telefonisch via (073) 513 17 89.
Milieustraat
• zaterdag 25 december gesloten
• zaterdag 1 januari gesloten
Ook Bijeen heeft aangepaste openingstijden:
• vrijdag 24 december en 31 december geopend tot 13:00 uu

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 51-2021

 

Nu & Morgen week-50-2021 Nu & Morgen week 50-2021
Nu & Morgen week-49-2021 Nu & Morgen week 49-2021
Nu & Morgen week-48-2021 Nu & Morgen week 48-2021
Nu & Morgen week-47-2021 Nu & Morgen week 47-2021
Nu & Morgen week-46-2021 Nu & Morgen week 46-2021

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Reacties

Cookieinstellingen