Nu & Morgen week 08 van de gemeente Heusden

Foto: WGF

De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 08 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.

In Nu & Morgen van week 08 aandacht voor aanslag gemeentelijke belastingen, inzameling PMD afval en oud papier, Raad van State geeft nog geen groen licht, gemeentebalie extra open, jeugdboa Tom vertelt over zijn werk.

Gemeentelijke belastingen
Rond 24 februari ontvang je een brief met de nieuwe WOZ-waarde van jouw woning en het bedrag dat je dit jaar aan Onroerende Zaakbelasting (OZB) moet betalen.

Inzameling PMD en oud papier
Vanaf afgelopen vrijdag 16 februari zamelt de Afvalstoffendienst al het afval weer in. Lees hier verder

Raad van State geeft nog geen groen licht
De Raad van State heeft nog geen definitieve uitspraak gedaan over de Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL). Provincie Noord-Brabant, gemeenten Heusden, Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch en Waterschap Aa en Maas vinden het jammer dat er hierdoor verdere vertraging optreedt, maar zien die wel als stap in de juiste richting. Wat de uitspraak betekent voor verdere vertraging is nog onduidelijk. Lees hier verder

Gemeentebalie extra open
Op dinsdagavond is de gemeentebalie in Vlijmen al open, maar nu komt daar tijdelijk een extra avondopenstelling bij. Vanaf 4 maart tot en met 19 juli kun je op dinsdag én donderdag tot 20:00 uur bij de balie terecht. De andere werkdagen zijn wij tot 17:00 uur open.
Maak een afspraak
Vanaf 12:00 uur werken wij alléén op afspraak. Let op: kom je in de ochtend zonder afspraak, dan kan de wachttijd helaas oplopen tot een uur! Wil je voorkomen dat je lang moet wachten, maak dan sowieso een afspraak. Je kunt online een afspraak maken via www.heusden.nl of telefonisch via (073) 513 17 89. Voor het ophalen van al aangevraagde rij- en reisdocumenten heb je geen afspraak nodig.

Jeugdboa Tom
Deze maand schrijft jeugdboa Tom een blog. Eerder werkte hij bij ons als gebiedsboa voor Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg. Begin dit jaar maakte hij de overstap naar jeugdboa. Zo’n switch gaat niet zomaar. Daar gaat een opleiding aan vooraf. Tom schrijft in zijn blog over zijn nieuwe functie. Hier in Nu & Morgen delen we alvast een deel van zijn verhaal Wil je Tom zijn hele blog lezen? Dat kan op www.nietwegkijken.nl

 

Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 08-2024

Nu & Morgen week 07-2024 Nu & Morgen week 07-2024
Nu & Morgen week 06-2024 Nu & Morgen week 06-2024
Nu & Morgen week 05-2024 Nu & Morgen week 05-2024
Nu & Morgen week 04-2024 Nu & Morgen week 04-2024
Nu & Morgen week 03-2024 Nu & Morgen week 03-2024

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen