Nu & Morgen week 28 van de gemeente Heusden

jul 10 , 16:59 nu en morgen
112
De gemeentelijke informatiepagina Nu & Morgen verschijnt wekelijks en bevat alle bekendmakingen en verplichte publicaties van de gemeente Heusden. Onderstaande treft u Nu & Morgen van week 28 aan en het archief aan van de laatste vijf weken.
In Nu & Morgen van week 28 aandacht voor feestelijke start bouw in Gravin, jaarthema 2025, Doeners van de maand, geef inbrekers geen kans en spreekwoordenroute.


Feestelijke start bouw in Gravin
Onder grote belangstelling vond op vrijdag 5 juli in Nieuwkuijk de feestelijke start bouw plaats van 46 hofwoningen op Landgoed Steenenburg. Dit gebeurde op de bouwplaats van de nieuwe woonwijk Gravin in aanwezigheid van de kopers, wethouder Martijn van Esch, een afvaardiging van Hendriks Coppelmans en Hendriks Bouw en Ontwikkeling en andere betrokken partners. Daarmee is opnieuw een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van Landgoed Steenenburg. Lees hier verder.
Jaarthema 2025
De activiteiten rondom het jaarthema ‘Verschillen Verbinden’ zijn volop aan de gang! Er is al veel leuks geweest, er komt nog veel leuks aan en er zijn verrassende samenwerkingen. In 2025 werken we weer met een jaarthema. Jij kunt ideeën insturen voor het thema! Doe dit vóór 31 juli. Het college kiestuit alle inzendingen deze zomer het nieuwe thema voor 2025.
Doeners van de maand
Eind vorige maand zijn er maar liefst twee Doeners van de Maand in het zonnetje gezet. Lees hier verder
Geef inbrekers geen kans
De zomervakantie staat voor de deur en we gaan er massaal op uit. Niet iedereen doet het rustig aan tijdens de zomervakantie. Veel dieven slaan hun slag tijdens de zomermaanden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, vinden de meeste inbraken niet in het holst van de nacht maar juist op klaarlichte
dag plaats. Meestal door ‘gelegenheidsinbrekers’, mensen die zonder grondige voorbereiding toeslaan als ze een kansje ruiken.


Spreekwoordenroute
Een leuke vakantietip! In Heusden kun je nu de Spreekwoordenroute lopen! Deze route van 2,6 kilometer is speciaal gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar, maar is ook leuk voor echte taalliefhebbers. Kinderen kunnen bij het Toeristisch Informatiepunt (Pelsestraat 17) in Heusden een gratis routeboekje ophalen. Daarin zit een plattegrond van de vesting met route en allerlei leuke opdrachten! En allerlei interessante tips en weetjes. Lees hier verder
Bekendmakingen en Commissie Bezwaarschriften zie Nu & Morgen week 28-2024
Nu & Morgen week 27-2024 Nu & Morgen week 27-2024
Nu & Morgen week 26-2024 Nu & Morgen week 26-2024
Nu & Morgen week 25-2024 Nu & Morgen week 25-2024
Nu & Morgen week 24-2024 Nu & Morgen week 24-2024
Nu & Morgen week 23-2024 Nu & Morgen week 23-2024
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail