Hans Richters neemt aan het einde van seizoen afscheid van Vlijmense Boys

Foto: Heusden Nieuws

Na goed overleg met de Technische Commissie van Vlijmense Boys en trainer Hans Richters is deze week besloten om aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan.

Hans Richters is bezig aan zijn 2e seizoen bij de club en is vorig jaar aan een uitdagende klus begonnen. De selectie was geheel nieuw en er moest gebouwd gaan worden. De doelstelling van het 1e seizoen was handhaving, welke werd gerealiseerd. Een knappe prestatie.

Dit seizoen verloopt nog stroef door o.a. de vele blessures die de selectie kent, ondanks deze blessures werden de laatste weken ook een aantal goede resultaten behaald. Het bestuur, TC en Hans Richters hebben dan ook het volste vertrouwen dat  ook dit seizoen de gestelde doelstellingen met elkaar worden behaald.

Richters is in de periode dat hij bij Vlijmense Boys zit meer dan alleen de trainer van het 1e elftal. Hans is een persoon die binnen de club ook zeker als mens wordt gewaardeerd.

De club gaat zich de komende periode beramen over de opvolging van Hans en streeft ernaar om uiterlijk met de nieuwjaarsreceptie een geschikte kandidaat te kunnen presenteren die de weg die de vereniging met elkaar zijn ingeslagen een goed vervolg kan geven.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties

article
36452
Hans Richters neemt aan het einde van seizoen afscheid van Vlijmense Boys
Na goed overleg met de Technische Commissie van Vlijmense Boys en trainer Hans Richters is
https://heusden.nieuws.nl/sport/20181205/hans-richters-neemt-aan-einde-seizoen-afscheid-vlijmense-boys/
2018-12-05T13:56:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/159/2018/11/23115212/admin-ajax1.jpg
Sport