SC Elshout kan niet winnen op kunstgras

TSV Gudok tegen SC Elshout werd op kunstgras gespeeld door de hevige regenval maar ook daarop was het moeilijk voetballen voor beide teams.

De Tilburgse club heeft een nog vrij nieuw sportpark mèt een overdekte tribune, dat komt goed uit, de hele wedstrijd valt het met bakken uit de hemel. Nee, het veld wordt geen natte blubber maar natte rubber, een kunstgrasveld dus.

Gudok staat op de tweede plaats in de competitie, we hebben er nog nooit van gewonnen, ze zijn dus ook sterker, van begin af aan. Sam redt een paar keer goed en de nul blijft tot de 33e minuut, via een corner scoort Gudok de 1-0. Een prachtig en verrassend afstandsschot van Nik gaat jammer genoeg over, en zo gaan de teams druipend richting de kleedkamer.

De tweede helft begint wat feller, Thom benut een kans niet en Gudok wordt weer sterker. Het is inmiddels echt gestopt met zachtjes regenen, plassen staan op het veld, de bal rolt niet meer. Eigenlijk wordt er niet meer gevoetbald, Gudok is beter en scoort de 2-0 in de 72e minuut en maakt het af in de 85e minuut. Eindstand 3-0.