Van Gerwen actief in Brisbane

Foto: Pixabay

Michael van Gerwen speelt dit weekend in Australië de Brisbane Darts Masters 2019 en speelt daar in de 1e ronde tegen Ben Robb uit Canterbury. Ook Raymond van Barneveld is één van de deelnemers

De loting voor de Brisbane Darts Masters 2019 heeft een kraker opgeleverd tussen Gary Anderson en Corey Cadby. Zij troffen elkaar eerder al in de UK Open-finale van 2018.

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld wisten Cadby dus te ontlopen bij de loting voor het World Series-toernooi in Australië. Van Gerwen speelt in de eerste ronde van de Brisbane Darts Masters tegen debutant Ben Robb. Van Barneveld wacht een ontmoeting met Haupai Puha, die in juli nog met zijn Nieuw-Zeelandse teammaat Cody Harris de kwartfinale haalde op de World Cup of Darts.

De twee Nederlandse deelnemers kunnen elkaar eventueel in de halve eindstrijd treffen. Wanneer Van Gerwen weet te winnen van Robb, dan treft hij Daryl Gurney of Koha Kokiri bij de laatste acht. De winnaar uit de partij tussen Van Barneveld en Puha kruist de degens met Rob Cross of James Bailey.

Peter Wright is in Brisbane de nummer één van de plaatsingslijst. Erg gelukkig was de Schot echter niet bij de loting; Wright werd gekoppeld aan Kyle Anderson. Diens landgenoot Simon Whitlock opent tegen Brendon McCausland. James Wade legt aan tegen Damon Heta.

Loting Brisbane Darts Masters 2019
Peter Wright v Kyle Anderson
Simon Whitlock v Brendon McCausland
James Wade v Damon Heta
Gary Anderson v Corey Cadby
(Rob Cross v James Bailey
Raymond van Barneveld v Haupai Puha
Daryl Gurney v Koha Kokiri
Michael van Gerwen v Ben Robb

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties

0