Tweede nederlaag voor SC Elshout in beker

De tweede bekerwedstrijd is op zaterdagmiddag tegen NOAD (Nooit Ophouden Altijd Doorgaan) ‘32 uit Wijk en Aalburg. Elshout kent de vereniging nog niet dus gaan we onbevangen de wedstrijd in.

De 1-0 valt onverwacht in de 11e minuut. Gaandeweg de eerste helft wordt SC Elshout  weer sterker, we zien verschillende mooie aanvallen en goeie kansen. Toch is het weer de tegenstander die op slag van rust de 2-0 maakt. De tweede helft begint weer met een snelle goal van NOAD en weer tegen het eind wordt er weer door de thuisclub gescoord, eindstand 4-0. De regenboog (zoekplaatje op de foto) bracht duidelijk niet de pot met goud deze keer.

Evaluerend zien we een sterk S.C. Elshout dat de bal er maar niet in krijgt. Het is gelukkig nog voor de beker, laten we hopen dat dit niet de opmaat is voor de competitie.

De andere wedstrijd in de poule wordt vanmiddag gespeeld tussen VV Nieuwkuijk en FC Drunen