AquAmigos B1 speelt gelijk in topper

Dit weekend was er weer een vol programma voor de leden van waterpoloclub AquAmigos met o.a. de 100ste goal van AquaAmigos dames 1 en de B1 jeugd wist in de topper van DBD niet te winnen en in spannende wedstrijd werd het 5-5. Onderstaande een verslag van alle wedstrijden

Heren
AquAmigos 1 – DBD 1. In deze wedstrijd speelde de hekkensluiter tegen de huidige nummer 1. AquAmigos wist en de eerste 2 periodes verrassend goed partij te kunnen geven maar moest het helaas in de laatste 2 periodes afgeven. Eindstand 4 – 9.

AquAmigos H2 – DBD 3. De heren 2 hebben verrassend verloren van een ploeg die veel lager op de ranglijst staat. Fysiek waren ze gelijkwaardig maar soms werden tactisch de verkeerde beslissingen genomen. Jammer maar volgende keer beter. Einduitslag 4 – 9

Gorgo 3 – AquAmigos 3. Het Dreamteam blijft maar winnen en staat nu, met een wedstrijd meer gespeeld, 7 punten voor op de nummer 2. Einduitslag 4 – 13 in het voordeel van heren 3.

AquAmigos 4 – Treffers 4. Een mooie pot polo tegen een tegenstander die hoger staat op de ranglijst. Uitslag 10 – 9 in het voordeel van heren 4.

Dames
AquAmigos 1 – DZT’62 1. 
Een krachteloos DZT heeft dames 1 geen enkel probleem opgeleverd.
In tegendeel via 6-0, 13-0, 16-0, werd het uiteindelijk 24-0.
De 18-0 werd begroet/gevierd als het honderdste doelpunt, gemaakt door Britt.
Voor de statistieken, Eva 4. Sanne 5. Britt 5. Laura 1. Faye 4. Eline 2. Imre3.
Marit en Sylvia behielden de 0.

AquAmigos 2 – DBD 1, Twee ploegen die gelijkwaardig zijn in de competitie. Na 2 periode was de tussenstand 2 – 3 in het voordeel van DBD. In de 3e en 4e periode gooide de dames van DBD meer fysiek in de strijd, maar daar wisten de dames van Aquamigos met slim spel wel raad mee. Uitslag 5 – 3 in het voordeel van AquAmigos.

Jeugd
AquAmigos B1 – DBD B1. 2 ploegen die beide ongeslagen waren in hun competitie, de inzet was dus de 1e plaats. Een gelijk opgaande strijd die in de eerste 1e periode in het voordeel eindigde voor DBD maar in de resterende 3 periodes wist AquAmigos mooi terug te komen. De einduitslag was 5 – 5. DBD blijft lijst aanvoerder met een gelijk aantal punten maar 5 doelpunten meer.

Nuenen C1 – AquAmigos C1. Na 2 periodes was de wedstrijd voor de jeugd onder de 15 gespeeld en hebben de meisjes en jongens rustig de wedstrijd uitgespeeld. Einduitslag 2 – 9.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties