Dames 1 AquAmigos winnen van ZPC De Zeeuwse Kust

Foto: Karel van Drunen/AquAmigos

Afgelopen weekend weer volop wedstrijden voor zowel de dames als heren van AquAmigos met wisselende resultaten. Opvallend was het debuut van de 14 jarige keeper Twan Pelles in het eerste team.

Dames 1.
AquAmigos 1 – ZPC De Zeeuwse Kust 1. Het werd een wedstrijd met 2 gezichten. De eerste periode draaide de dames van AquAmigos heel stroef mede door het goede verdedigende spel van ZPC. In de 2e periode kregen de dames meer vat op enkele goede spelers van ZPC met als resultaat dat er een mooie voorsprong werd genomen. In de resterende periodes bleek al snel dat de conditie van ZPC het niet meer aan kon en liepen de dames uit naar een mooie 10 – 5 eindstand.

Heren 1.
AquAmigos 1 – VZV Njord 1. Op voorhand was al duidelijk dat dit een tegenstander was waar AquAmigos het heel moeilijk tegen zal krijgen. Het positieve in deze wedstrijd was het keepen van de 14 jarige Twan Pelles in de eerste 2 periodes. Met een paar mooie reddingen kan hij terug kijken op een geslaagd debuut. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met een 23 – 6 nederlaag voor onze heren.

Heren 2.
AquAmigos 2 – ZPC De Zeeuwse Kust 2. Ook heren 2 begon moeizaam maar wist zich, net als de dames 1, goed te herstellen. Met de tussenstanden van 2 – 2, 5 – 3, 7 – 3, 11 – 5 behaalde de heren hun 8e overwinning van dit seizoen.

Dames 2.
AquAmigos 2 – VZV Njord 2. Helaas wisten de dames ook deze wedstrijd niet te winnen en nemen nu de 11de plaats in van hun competitie. Hopelijk gaat het in de aankomende wedstrijden de betere kant op zodat deze leuke ploeg niet op de laatste plek terecht komt. De wedstrijd van 29 februari wordt cruciaal tegen Lutra 2 die momenteel laatste staat.

Heren 3.
SBC2000 5 – AquAmigos 3. Geheel onverwacht wisten de heren niet de volle winst te behalen maar moesten genoegen nemen met een 8 – 8 gelijk spel. In de aankomende wedstrijden zal H3 er alles aan moeten doen om eerste te blijven in hun poule.

Heren 4.
Aegir 2 – AquAmigos 4. Heren 4, momenteel 9e op de ranglijst, wist helaas niet te winnen van het 2e team van Aegir. Uitslag 10 – 5 in het voordeel van Aegir 2.

C-Jeugd.
DIO 1 – AquAmigos 1. Het jeugd team van AquAmigos had geen kind aan het team van Dio. In deze wedstrijd heeft coach Alexander de Hooght, de 2e keeper, Sil Buijs,  2 periodes laten keepen en ook Sil wist de nul te behouden. Eindstand 0 – 16.

D-Jeugd.
Onze D jeugd, momenteel 3e in hun poule, wist geen vuist te maken tegen het 2e team van PSV. Met een 18 – 2 eindstand moesten de hun meerdere erkennen in PSV.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties