Nieuw contract voor drie spelers

Foto: RKC Waalwijk

Hans Mulder, Paul Quasten en Mike Grim blijven alle drie ook komend seizoen actief in het Mandemakers Stadion. Club en spelers zijn een nieuwe verbintenis voor één seizoen overeengekomen. Hierdoor zijn de twee routiniers en de jonge goalie tot en met de zomer van 2021 actief in het Geelblauw.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld reageert op de nieuwe contracten van het trio: ”We wilden graag door met Hans, Paul en Mike. De twee eerstgenoemden zijn de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot leiders in zowel de kleedkamer als op het veld en hebben hun sporen verdiend in het profvoetbal. Bovendien hebben zij vorig seizoen allebei hun waarde getoond in de Eredivisie, waardoor we erg blij zijn dat ze ook komend seizoen voor RKC uitkomen. Mike heeft op zijn beurt in trainingen en wedstrijden van het tweede elftal laten zien een talentvolle doelman met potentie te zijn. We zijn content dat we Mike ook komend seizoen weer mogen toevoegen aan ons keepersgilde.”

Hans Mulder
Met de contractverlenging gaat Hans Mulder na de zomer zijn tiende(!) seizoen in als RKC’er. Eerder speelde hij tussen 2006-2011 en 2017 tot heden in het Geelblauw. Tot dusver kwam Mulder tot 221 officiële wedstrijden voor RKC, waarin hij twaalf doelpunten maakte en meerdere malen de aanvoerdersband droeg.

Paul Quasten
Sinds 2017 bestrijkt Paul Quasten de linkerflank van RKC. Sindsdien kwam hij tot 77 officiële wedstrijden, waarin hij verantwoordelijk was voor twee doelpunten en acht assists.

Mike Grim
Mike Grim is sinds 2019 actief bij RKC als derde doelman van de eerste selectie, nadat hij begin vorig seizoen de overstap maakte van IJsselmeervogels.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties