VV Nieuwkuijk gestart met verbouwing toiletgroep kantine

Foto: VV Nieuwkuijk

Bij VV Nieuwkuijk is gestart met de verbouwing van de toiletgroep in de kantine. Gelukkig gaf directeur John van de Sande van Installatie Maatschappij H.Ek BV een flinke duw in de goede richting door het sanitair te sponsoren.

De verbouwing stond voor dit jaar op het verlanglijstje van de club.  Er was ook budget voor gereserveerd, maar de coronacrisis dreigde een streep te zetten door deze broodnodige verbouwing.

De sponsoring van het sanitair was van doorslaggevend belang om te starten. Natuurlijk moet er veel meer gebeuren om alles rond te krijgen. Aan de basis van deze verbouwing staat  ere-voorzitter Fried van de Water die dit als sluitstuk ziet van de verbouwing van de kantine in 2014. Toen waren er geen middelen meer beschikbaar. Fried heeft in zijn voortdurende zoektocht naar mogelijkheden een aantal mensen weten te overtuigen om hieraan hun bijdragen te leveren.

Zoals aangegeven was het sanitair een zware kostenpost. John van de Sande wilde hier graag zijn steentje aan bij dragen. John is directeur van Installatie Maatschappij H.Ek BV uit Den Bosch https://hekinstallaties.nl. Gaan bedrijven uit Den Bosch  dan ook sponsoren? Jazeker, maar John is een echte Kuijkse. Geboren en getogen en woont er nu nog. Hij vindt Nieuwkuijk een “mooie en gezellige club zonder gezeik”. Zijn zoontje Joost voetbalt in de JO-11. Dat waren een paar redenen om de club te steunen. Daar komt bij dat clubs het in deze coronatijd moeilijk hebben. Dat was zeker ook een reden om juist nu deze bijdrage te leveren. Als tegenprestatie is John toegetreden in de steeds meer uitdijende businessclub van VV Nieuwkuijk.

Het moet natuurlijk nog wel gemaakt worden. Bouwheer Toon van der Lee met Thijs van Overdijk aan zijn zijde trekken hierin de kar. Zij laten zich hierbij adviseren door de nimmer verzakende René van Hemert. Zij hebben een bouwteam om zich heen gevormd. Allemaal clubmensen met inzet. Mooi dat dit zo wordt gerealiseerd! Ook echt Kuijks!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties