Oud RKC-speler treedt toe tot technische staf

Foto: RKC Waalwijk

Uud RKC-speler Jason Oost zal per 1 juli in dienst treden bij de Geelblauwen. Na eerder drie jaar als speler uit te zijn uitgekomen voor de club, treedt hij nu toe tot de technische staf.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld over de komst van Oost: ”Voor de invulling van de nieuwe assistent-trainer hebben we uiteraard gekeken naar een aantal competenties die passen bij de visie van de club. Hierbij is het belangrijk dat deze persoon complementair moet zijn aan de huidige staf. Jason is de afgelopen jaren voornamelijk bezig geweest met de individuele ontwikkeling van spelers. Een belangrijk onderdeel binnen de werkwijze van RKC Waalwijk.”

Jason Oost
Jason Oost (37) maakte op 18 augustus 2002 namens RKC zijn debuut in het betaalde voetbal, waar hij tegen De Graafschap in het veld kwam voor Zeljko Petrovic en direct trefzeker was. Tot 2005 droeg hij in 84 wedstrijden het Geelblauw om zijn schouders. Hierna volgde zijn carrière hem langs Sparta Rotterdam, VVV-Venlo, De Graafschap, Overpelt-Lommel, Excelsior en Almere City. Bij de laatstgenoemde club beëindigde hij zijn loopbaan als profvoetballer, waarna hij de overstap maakte naar het trainersvak. Na assistent-trainer te zijn geweest van Jong Almere City was hij vanaf het seizoen 2019/2020 actief als Hoofd Jeugdopleiding bij de Roodwitten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties