Aanvaller Efmorfidis naar RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

De 24-jarige Efmorfidis komt over van Almere City FC en zet in het Mandemakers Stadion een handtekening onder een contract tot medio 2022. De transfer van James Efmorfidis is de eerste zomeraanwinst van 2020 voor RKC Waalwijk.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld licht de transfer toe: ”James past met zijn speelstijl en creativiteit bij ons RKC Waalwijk. Hij beschikt over de eigenschappen en kwaliteiten die wij zoeken in een vleugelaanvaller, de data en modellen van hem bevestigen dat. Met onder andere zijn doelgerichtheid, creativiteit en snelheid heeft hij de afgelopen seizoenen bij Almere City laten zien over veel potentie te beschikken.”

James Efmorfidis
De onder de rook van Athene geboren Efmorfidis speelde achtereenvolgens in de jeugdopleidingen van Enosi Erythreas, Ajax, Real Madrid, AEK Athene, FC Barcelona, nogmaals Ajax en AZ. Zijn profdebuut maakte hij voor het Griekse eredivisionist AE Larisa, waarna hij in 2017 bij Almere City terugkeerde op de Nederlandse velden. Tussen 2018 en 2020 speelde hij 49 officiële wedstrijden voor de Roodwitten, waarin hij verantwoordelijk was voor dertien doelpunten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties