LTC De Klinkaert viert jubileum met openbaar Zomeractiviteitenprogramma

Foto: Stichting De Schroef

LTC de Klinkaert bestaat 65 jaar! Om dit te vieren organiseert de vereniging in de zomervakantie allerlei leuke sport- en spelmiddagen: de Jumbo Klinkaert Sportzomer. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, leden en niet-leden, stelt de vereniging haar sportpark open.

Naast de eigen tennis- en padelactiviteiten kunnen kinderen en jongeren ook meedoen met andere sportieve gelegenheden. Zo staat onder andere freerunning, bubbelvoetbal en archery attack op het programma.

Mede omdat veel gezinnen deze zomer niet op vakantie gaan door de Coronacrisis zet De Klinkaert zich in om de jeugd op een leuke manier bezig te houden. Uiteraard zijn ook kinderen die tussendoor wel op vakantie gaan van harte welkom. Initiatiefneemster Ingrid de Wit: “We vinden het belangrijk om als club onze maatschappelijke waarde uit te dragen. Daarom verwelkomen we ook álle jeugd op onze accommodatie in de zomervakantie.”

In samenwerking met Stichting de Schroef is een heel leuk, sportief en gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld. Er is voor ieder wat wils! Meer informatie over de Jumbo Klinkaert Sportzomer en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op www.klinkaert.nl.

LTC de Klinkaert en Stichting de Schroef slaan hun handen ineen voor de Jumbo Klinkaert Sportzomer. Op de foto: buurtsportcoach Lian van de Veerdonk (l) en initiatiefneemster Ingrid de Wit (r).

Reacties