Umbro nieuwe kledinglijn RKVV Nieuwkuijk

Foto: RKVV Nieuwkuijk

Per 1 juli is RKVV Nieuwkuijk overgestapt op een nieuwe kledinglijn van het merk ‘Umbro’. De afgelopen 11 jaren is er gespeeld in het merk ‘Hummel’ van Kivits Sport. Nogmaals dank aan Kivits Sport voor de samenwerking in de afgelopen periode.

Omdat na 11 jaar de (2e) contractperiode met Kivits Sport afliep zijn er nieuwe onderhandelingen gevoerd met een aantal kledingleveranciers. Uit die gesprekken is gebleken dat UMBRO de beste aanbieding kon doen. Umbro is een sportmerk dat voor Nederland gevestigd is in het eigen dorp Nieuwkuijk. De kleding zelf komt voornamelijk uit Engeland.

Naast een geheel nieuwe kledinglijn (waar in de loop der tijd de gehele club op over stapt) zal ook de aanschaf van kleding en andere sportartikelen veranderen. Binnenkort zal via de site met een webshop gewerkt worden. Op de webshop zullen vele artikelen van Umbro tegen een aantrekkelijke korting aangeschaft kunnen worden. En ze zijn uniek voor de voetbalclub RKVV Nieuwkuijk. Immers, het logo van Voetbalvereniging Nieuwkuijk zal duidelijk zichtbaar zijn aangebracht. Daaruit spreekt ook een stukje clubtrots
Bij het bestellen zit dan ook een ideal-betaalmodule. De bestelde artikelen kunnen dan op de club worden afgehaald. De daadwerkelijke levering van een aantal artikelen is nog even onzeker in verband met de lockdown in Engeland. Bestellen zal binnenkort al wel kunnen.

Afgelopen donderdag 2 juli zijn de uit- en thuistenues gepresenteerd bij de startbijeenkomst van de selectie voor het seizoen 2020-2021 in D’n Bork. De selectie zal geheel in de nieuwe kledinglijn worden uitgerust.

Op de borst van het selectieshirt prijkt het nieuwe logo van onze hoofdsponsor “De Witt Eindverpakkingssystemen” uit Drunen.

Marc van Loon (directeur) staat als trotse sponsor naast de nieuwe tenues.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties