Peuter en kleuterjudo bij JC Drunen

Foto: JC Drunen

Judoclub Drunen breidt vanaf dit seizoen het lesaanbod uit met een peuter en kleutergroep op zaterdagochtend. Kinderen van 3 t/m 5 jaar leren tijdens deze lessen de basisbeginselen van het judo zoals vallen en stoeien. Samen spelen, samen oefenen, zelfvertrouwen opbouwen en respect voor elkaar zijn hierbij erg belangrijk.

Het aanbod is speciaal aangepast aan deze jonge doelgroep. Onder de naam tuimeljudo maken de jongste judoka’s op een rustige en veilige manier kennis met de verschillende judotechnieken. Ieder op zijn eigen tempo en samen met veel plezier. Als de judoka’s 6 jaar worden stromen ze door naar één van de jeugdgroepen van Judoclub Drunen. Ze hebben dan al flink wat judo-ervaring opgedaan.

Vanaf 31 augustus staan de judoka’s iedere zaterdag van 09.30-10.15 uur op de mat van sporthal Inmotion aan de Cees van Delfstraat in Drunen. Onder begeleiding van trainer Joey en hulptrainer Fivianne leren ze elke week weer nieuwe technieken. Er is nog plaats voor enkele nieuwe judoka’s. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Meld je dan snel aan voor twee gratis proeflessen via [email protected]. Per kind mag één ouder tijdens de proeflessen blijven kijken, uiteraard met inachtneming van de geldende corona maatregelen.

.Ben je te oud voor de peuter en kleutergroep? Kijk dan op www.jcdrunen.nl voor het volledige lesaanbod van Judoclub Drunen.

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties