SC Elshout is Tuldania de baas

Foto: SC Elshout

De tweede bekerwedstrijd voor SC Elshout is tegen Tuldania uit Esbeek. Nog nooit in de geschiedenis heeft Elshout tegen deze club mogen voetballen, een club uit een klein dorpje, meestal zijn dit teams van hetzelfde kaliber en instelling.

We willen allemaal winnen op een sportieve manier, zonder kapsones. Deze middag dus ook, we gaan ervoor! Het eerste gedeelte is een gelijkwaardige pot, de meeste kansen zijn voor Elshout, maar het wordt niet afgemaakt voorin. De eerste treffer is voor Tuldania in de 25e minuut. Elshout gaat meteen voor de gelijkmaker, een prachtige aanval, de pass van achteruit komt bij Stan, die crossed de bal door naar Edgar en die tikt de bal mooi binnen. Sam redt een paar keer goed en getimed.

De tweede helft is Elshout beter en meer in de aanval, het afstandsschot van Nik in de 65 minuut is een beauty. Tuldania geeft zomaar niet op, ze blijven aandringen maar weer is het vooral Sam die de ballen tegenhoudt. De 80e minuut had het af moeten maken, 3 maal in één aanval belandt de bal op de paal en de vierde keer gaat de bal toch nog naast. Maar verdiend gewonnen mannen, iedereen kan met geheven hoofd naar de coronaproof tent!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties