SC Elshout wint ingelaste oefenwedstrijd

Foto: SC Elshout

Sc Elshout tegen FC Drunen stond voor de beker op het programma maar deze wedstrijd ging niet door. HMVV moest tegen HHC, ook dat ging niet door.

Er werd contact gezocht en zo werd er een oefenwedstrijd georganiseerd, daar moesten we een eindje voor rijden, helemaal naar Hooge Mierde. Door autopech kwamen er nog een paar te laat en werd er later gestart en Elshoutse scheids floot de wedstrijd goed.
De wedstrijd was een mooie om te zien, twee ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren. Kansen aan beide de kanten, misschien bij HMVV iets meer. Het is Thomas die de 0-1 scoort na een mooie aanval en voorzet van Roel.
De tweede helft blijft het goed tegen elkaar op gaan. Na veel voorbereidend werk van Remco is het Luc v.d. Aker die de 0-2 binnen schiet. Een paar mooie acties van Sven volgden die wel beloond hadden mogen worden. Luc v.d. Aker scoort de 0-3, Thijs tikte de bal mooi door. Twee mooie kansen van Edgar gaan er niet in. Een  voorzet van Luuk komt bij Remco en in een rechte lijn het met in, 0-4. HMVV blijft loeren op een goaltje maar echte mogelijkheden krijgen ze niet meer.
Qua supporters was het een bietje vandaag, twee Elshoutse die het tóch niet konden laten en die pikten opperhooligan Piet op, die was ook weer gezellig en middag van huis. Geen spijt van gehad, het was een mooie wedstrijd om te zien. Goed gedaan mannen!

 

Zondag begint de competitie in de 4e klasse met uitwedstrijd tegen Buren.

 

Reacties