SC Elshout wint ook 2e competitiewedstrijd

SC Elshout won zondag ook zijn 2e wedstrijd van dit nog prille seizoen. De ploeg van trainer Gilbert de Fijter staat nu samen bovenaan met de Teisterbanders en Essche Boys bovenaan in de 4e klasse G.

Pittig en een flink fysiek begin. Stan de Jong valt al na een kwartier geblesseerd uit. Snel daarna begint de wedstrijd echt, mooie combinaties van Elshout die uiteindelijk de 1-0 oplevert, een perfecte kopbal van Bas. Er hangt eigenlijk meer in de lucht maar we gaan de rust in met deze stand.

Na 5 minuten is het weer raak, een mooie run met een schot van Nik zorgt voor de 2-0. Een wissel bij MEC zorgt voor verjonging en verwarring, de 2-1 valt kort hierna in de 62e minuut. MEC blijft gaan voor een puntje en blijft drukken, ze worden gevaarlijker. In de 83e minuut wordt de gelijkmaker binnen gekopt vanuit een goeie corner. Nog 7 minuten te gaan, de eerste aanval is het meteen raak, het is Thomas die de 3-2 maakt. Luuk schopt hem later bijna in de kruising. Sam redt nog in de 88e minuut, het is superspannend. Een prachtige wedstrijd, met een verdiende overwinning weer. Met dank aan Berry die Gilbert goed heeft vervangen. En die kwam nog heel even juichen door het hek heen, die was nog niet fit genoeg om langs de lijn te staan.