SC Elshout koploper in de vierde klasse

SC Elshout is erg sterk begonnen aan de competitie want ook de 3e competitiewedstrijd tegen RKKSV uit Rosmalen werd winnend afgesloten. Luc van den Aker had een groot aandeel in de overwinning door beide doelpunten te scoren

In een gelijk opgaande, leuke wedstrijd zien we twee ploegen die proberen te voetballen.  Het goede combinatievoetbal van beide teams maakt er een mooie wedstrijd van. Door een fout in de achterhoede van RKKSV komt Elshout na een assist van Edgar Brok door Luc van den Aker op 0-1. Beide ploegen blijven voetballen maar grote kansen komen er niet veel meer.  In de rust wordt onze keeper Sam vervangen door Stef de Wit.

Na de rust een sterk aanvallend RKKSV waarbij Elshout loert op de counter. 5 min. voor tijd komt RKKSV op gelijke hoogte op een moment dat het lijkt dat SC Elshout de touwtjes weer in handen had. Beide teams gaan voor de volle winst waarbij Elshout het meest gelukkig is, scrimmage voor het doel van RKKSV, waarbij Luc van den Aker de bal kan inkoppen: 1-2 en gelijk einde wedstrijd. Een gelukkige maar verdiende overwinning voor SC Elshout.