Foto’s Willy Naessens Derby Cup

Zondag 4 oktober was op sportpark Haarsteeg de derby tussen VV Haarsteeg en RKDVC. Wegens de inmiddels bekende maatregelen mocht er geen publiek aanwezig zijn maar dit is dankzij een  professionele livestream zeer goed opgelost.

Na de persconferentie van Mark Rutte op maandag 28 september is het idee geboren om alle supporters via een livestream toch de wedstrijd bij te laten wonen. Het was kort dag maar door de grote inzet van verschillende vrijwilligers kan VV Haarsteeg terugkijken op een topresultaat.

De complimentjes over de livestream stroomden binnen en dit is de verdienste van iedereen die zich heeft ingezet om dit mogelijk te maken. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Maurits Dijkmans, Hans le Sage en Niels van de Brandt. Zij hebben het technische gedeelte op zich genomen en in een hele korte periode een fantastisch resultaat neergezet. Ook commentator Marco Driesprong verdient een groot compliment. Zonder enige ervaring in het commentaar geven verzorgde hij moeiteloos en met veel humor een heerlijk verslag bij de derby.

Al met al kan Haarsteeg terugkijken op een zeer geslaagde derby. Dankzij twee doelpunten van Mathieu Schellekens en een doelpunt van Robin van Esch won Haarsteeg de wedstrijd met 3-1 en bleven de 3 punten op de Priemsteeg. Daarnaast oogst de club niets dan lof met het resultaat van de livestream.

Op 1 november staat de volgende wedstrijd op het programma

Foto’s namens Heusden Nieuws Arjan van Dongen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties