SC Elshout blijft koploper in 4e klasse

SC Elshout wint ook zijn vierde wedstrijd van het seizoen in de 4e klasse G. Na een 0-1 achterstand wisten Bram de Kort en Danny van den Blink te scoren voor de thuisploeg. Sc Elshout heeft 12 punten uit 4 wedstrijden.

De topper nummer 1 SC Elshout  tegen de nummer 2 Maliskamp. Wie had dat een maand geleden gedacht? Een fysiek veel sterker Maliskamp neemt in de eerste helft het heft in handen maar veel goede kansen levert dit niet op. De beste kans is dan ook voor Elshout maar de bal wordt van de lijn gehaald. Een teken dat SC Elshout de wedstrijd overneemt? Niet echt. Wedstrijd gaat op en neer met weinig hoogtepunten  maar wel twee ploegen die willen aanvallen. Rust 0-0

In de 2e helft lijkt het wel dat Maliskamp nog fysieker gaat voetballen wat niet in het voordeel van SC Elshout is, een ploeg die altijd probeert te voetballen.  Na een kleine 10 minuten is het dan ook 0-1 voor Maliskamp. Elshout lijkt overlopen te worden maar ” knokt ” zich knap terug.  Een mooie aanval over rechts en de bal rolt voor de voeten van Bram de Kort die zijn 1e doelpunt voor SC Elshout 1 maakt. Proficiat! Hierna wordt Maliskamp weer sterker en is het Elshout dat op de counter speelt. En met succes; 2 minuten voor tijd maakt Danny van den Blink de 2-1 met een schitterend doelpunt boven in de kruising. Ook zijn 1e doelpunt voor Elshout. Proficiat!

Een mooie maar gelukkige overwinning voor SC  Elshout behaald met keihard werken. De vaste supporters keken mee buiten het hek, een stuk minder gezellig maar het ging goed.

Zondag 18 oktober speelt SC Elshout weer een thuiswedstrijd tegen Nulandia.