Gelijkspel voor Van Gerwen bij Premier League Darts

Foto: Screeonshot RTL 7/WGF

Vlijmenaar Michael van Gerwen is de Premier League-editie van 2021 begonnen met een gelijkspel op de eerste speelavond tegen de Belg Dimitri van den Bergh (6-6). 

Tegen taaie tegenstander Van den Bergh liep het nog niet helemaal gesmeerd. In de derde leg liet de 26-jarige Belg zich als eerste gelden. Met een 131-finish pakte Van den Bergh de beurt van Van Gerwen af en nam daarmee een 1-2 voorsprong. Maar dankzij drie opeenvolgende breaks was de stand na zes legs in evenwicht (3-3). Daarna bleef de wedstrijd gelijk opgaan

Van den Bergh mocht bij een 6-5 voorsprong de laatste leg beginnen, maar kon de zege niet over de streep trekken. Zo pakte Van Gerwen met een belangrijke 101-finish alsnog een punt. De Brabander

De puntendeling tussen Van Gerwen en Van den Bergh was het vierde gelijkspel van de eerste speelronde. Eerder pakte Jose de Sousa een punt tegen Rob Cross en debuteerde Clayton met een gelijkspel tegen Peter Wright. Ook tussen James Wade en Gary Anderson werd het 6-6. Nathan Aspinall was de enige die twee punten pakte met een 7-3 overwinning op Glen Durrant.

Dinsdagavond moeten de deelnemers van de Premier League Darts opnieuw aan de bak voor de tweede speelronde. Het topaffiche van de avond is de kraker tussen Michael van Gerwen en Peter Wright.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Reacties