Week van het meiden- en damesvoetbal bij VV Haarsteeg groot succes

Foto: VV Haarsteeg

Afgelopen week hield VV Haarsteeg voor het eerst de week van het meiden- en damesvoetbal. Iedere dag werden er activiteiten georganiseerd voor de vrouwelijke leden en zelfs voor niet-leden! Het hoogtepunt van de week was de voetbalclinic op zaterdag 24 april.

Onder leiding van Dennis Verhoofstad (hoofd- jeugdopleiding), speelsters van Dames 1 en diverse vrijwilligers genoten ruim honderd meiden op het zonovergoten kunstgrasveld van VV Haarsteeg van een mooie voetbalclinic. Na afloop kregen alle deelnemers nog een leuke goodiebag van De Blauwe Leeuwinnen, een initiatief waar VV Haarsteeg in 2020 mee is gestart.

Met het programma De Blauwe Leeuwinnen wil VV Haarsteeg het meiden- en damesvoetbal binnen de vereniging nog verder laten groeien. Alle meiden die nog geen lid van VV Haarsteeg zijn en wel mee hebben gedaan met de clinic hebben een heel mooi beeld gekregen van de vereniging en zullen na zaterdag heel enthousiast zijn!

Meer informatie over het meiden- en damesvoetbal bij VV Haarsteeg vind je op de site en de flyer Flyer van Blauwe Leeuwinnen[2305843009216731077]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

 

Reacties