RKC Waalwijk verliest van N.E.C. Nijmegen

Foto: Heusden N

RKC Waalwijk heeft zaterdag de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding verloren van N.E.C. Nijmegen. In het Gelderse Weurt werd het 3-0. Net als tegen Go Ahead Eagles speelden RKC en N.E.C. drie keer een halfuur. Bij RKC maakte doelman Joel Pereira zijn officieuze debuut in het Geelblauw.

Beide ploegen begonnen gelijkwaardig aan de wedstrijd, waardoor er in het eerste halfuur geen grote kansen ontstonden.  In het tweede halfuur opende N.E.C. de score. Een corner werd bij de tweede paal teruggebracht in de doelmond, waardoor Dirk Proper van dichtbij raak kopte: 1-0. Kort hierna werd het ook 2-0 via Ole Romeny. RKC kreeg kansen via onder andere Finn Stokkers, Iliass Bel Hassani en Yassin Oukili, maar doelman Vukovic stond meermaals in de weg. In de slotfase werd het ook 3-0, na een individuele actie van Tavsan.

De volgende oefenwedstrijd van de Geelblauwen staat aanstaande vrijdag 23 juli gepland. In het Zeeuwse Haamstede speelt RKC dan tegen Roda JC Kerkrade (16.00 uur).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties