MTB-Cup Brabant in Nieuwkuijk

Foto: Team 2000 Brabant

Samen met de Whoopers en MCO Oss organiseert Wielervereniging Team Brabant 2000 deze winter weer de MTB-Cup Brabant. Deze competitie is bedoeld voor iedereen met of zonder wedstrijdervaring. In totaal zijn er deze competitie 6 wedstrijden waarvan er twee bij iedere club worden verreden. Zaterdag 27 november zal er in Nieuwkuijk (op het terrein van Team Brabant 2000) worden gestreden om de winst!

Wil je deelnemen?
Dan betaal je eenmalig € 1,- voor het stuurbord en elke wedstrijd €4,- inschrijfgeld (alleen 15+), jeugd is gratis! In verband met de huidige maatregelen mag deze wedstrijd plaatsvinden, echter zonder toeschouwers. Met uitzondering van ouders/verzorgers voor de jeugdrenners.

Bij de laatste wedstrijd in Berlicum zal de prijsuitreiking plaatsvinden waarbij ook Fietsenwinkel Rabbit Bikestore zijn steentje zal bijdrage aan mooie prijzen!

Voor meer informatie, kijk op; http://mtbcupbrabant.nl/ . De wedstrijden staan ook in de wedstrijdkalender van de KNWU.

Wielervereniging Team Brabant 2000 is de vereniging in de regio Den Bosch, Nieuwkuijk, Vlijmen, Drunen en Heusden voor zowel jeugd, heren en dames als voor mountainbiker, wielrenners en veldrijders! Team Brabant 2000 staat voor de breedte sport maar met een duidelijk visie over topsport. Vanaf de jeugd worden de renners begeleid tot betere wielrenners waarbij plezier en veiligheid centraal staan.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties