Vierdeklasser SC Elshout presteert naar behoren

Foto: Langstraat Voetbal

HeusdenNieuws heeft uitgebreid stilgestaan bij de uitstekende prestaties van Vlijmense Boys in de eerste competitiehelft. Maar hoe is het de andere voetbalverenigingen vergaan? Vandaag: vierdeklasser SC Elshout.

SC Elshout heeft uit negen wedstrijden veertien punten gepakt en bekleedt daarmee een vierde plaats. Niks mis mee, maar als je naar de start van de competitie kijkt, had je er wellicht meer van verwacht. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen, daarna volgden twee remises. Toen kwam er een beetje de klad in met nederlagen tegen Maliskamp en Essche Boys. In de laatste drie duels pakten de mannen van trainer Gilbert de Fijter, die voor een seizoen heeft bijgetekend, zes punten. Al met al: heel behoorlijk.

Het is geen gemakkelijke eerste seizoenshelft geweest, vindt De Fijter. “Vanwege blessures en stages viel de selectie kleiner uit. Ook vanwege corona hebben we spelers moeten missen. Die gaten hebben we opgevuld met spelers uit het tweede elftal. Wat heel positief was: die jongens deden het boven verwachting goed.”

Na de winterstop hangt de vlag er een stuk beter bij, zegt De Fijter. “Jongens komen terug van hun stageadressen en de lappenmand loopt leeg. Daar ben ik al heel blij mee. Ik mag hopen dat we het voetballen weer snel mogen oppakken. En dat we de competitie uitspelen, desnoods voetballen we door de week.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen