Frank Hekstra vrijwilliger van het jaar bij VV Nieuwkuijk

Foto: VV Nieuwkuijk

Als gebruikelijk worden tijdens de nieuwjaarsreceptie de prijs voor de vrijwilliger van het Jaar. Maar ook al kon de nieuwjaarsreceptie dit jaar geen doorgang vinden, laat het onverlet dat de vereniging deze prijs op een andere manier uit hebben gereikt. Ze zijn gewoon langs de deur gegaan.

Vrijwilliger van het jaar: Frank Hekstra
“Wat van verre komt….”. Dat is Frank. Hij heeft van alle clubleden misschien wel de grootste reis achter de rug van geboorteplaats naar Nieuwkuijk. Helemaal vanuit Groningen is hij inmiddels dik ingeburgerd in Nieuwkuijk, en meer specifiek vooral ook binnen onze club. Velen kennen hem door zijn grote postuur waarmee ‘De Gruwelijke Grunninger” of ‘The Green Bottle’ op het sportpark te vinden is.

Maar daar gaat het natuurlijk niet om als je de vrijwilligersprijs hebt verdiend. Frank doet veel voor de club. Hij is begonnen als jeugdleider en-trainer en van daaruit maakt(e) hij zich verdienstelijk als lid van de technische commissie en de jeugdcommissie. Frank is momenteel leider van Nieuwkuijk 7 en zet hij zich ook in voor de kledingcommissie. Frank dacht in 2018 mee over het beleidsplan 2018-2022 en doet dat nu ook weer over het beleidsplan dat wordt opgesteld voor de jaren 2022-2026. Ook voor incidentele klussen klop je bij Frank niet tevergeefs aan.

Als het kan staat hij klaar voor de club en is daarmee de dikverdiende winnaar van de Vrijwilligersprijs 2021

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen