AquAmigos heren kan terugkijken op een prima seizoen

Foto: AquAmigos

Dat een team kan groeien in een competitie heeft het 1e heren team van AquAmigos bewezen. Na 5 wedstrijden stond de ploeg nog puntloos onderaan maar door hard werken in een vast systeem hebben ze uiteindelijk een 5e plaats veroverd en kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen. Het 1e dames team verloor de laatste competitiewedstrijd ruim van Njord uit Veldhoven.

Heren 1
Zaterdag stond nog een ontmoeting in Geleen tegen Hellas-Glana op het programma. Een lastige wedstrijd die nog wel gewonnen moest worden om die felbegeerde 5e plaats te bemachtigen.
De 1e periode verliep zoals verwacht. Een tegenstander die zich niet gewonnen wilde geven maar die uiteindelijk de winst in de 1e periode aan AquAmigos moest laten. Door doelpunten van Maikel Bayer, marcel Scheij, Gerrit-Jan Reurslag werd het 2 – 4 in het voordeel van AquAmigos.
De 2e periode startte met een gele kaart voor coach Arthur van Gent maar daar trok de ploeg zich niks van aan. De jeugd liet, net als vorige wedstrijd, zien dat men ook op hun moesten letten. Tussenstand 3 – 7 met doelpunten van Maikel Bayer, Tom Koevoets en Luuk de Hart.
De 3e periode werd een nek aan nek race die gewonnen werd door het team uit Geleen, ze kwamen terug op 6 – 9. De doelpunten van AquAmigos kwamen op naam van Tom Koevoets en Pim Muskens.
In een zinderende slot periode trok AquAmigos uiteindelijk aan het langste eind en wist de wedstrijd te winnen met 1 doelpunt verschil. Uitslag 9 – 10 in het voordeel van AquAmigos. De enigste doelpunten maker in de 4e periode was Maikel Bayer.

Dames 1
Het 1e dames team speelde in Waalwijk tegen het team van Njord uit Veldhoven. De dames hebben het heel moeilijk gehad dit seizoen. Op een na werden al de wedstrijden verloren. De wedstrijd tegen Njord werd helaas wederom een grote nederlaag van 1 – 25. Het is wel te verklaren, AquAmigos speelde met een fantasie team ivm de vele afzeggingen van de vaste spelers ivm vakantie. Aangezien er niemand degradeert in deze competitie gaan de dames zich hopelijk herpakken en laten ze volgend seizoen zien dat ze wel degelijk goed kunnen waterpoloën.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen