SC Elshout maakt nog kleine kans op nacompetitie

Foto: Sc Elshout

In zijn laatste thuiswedstrijd won SC Elshout met de kleinst mogelijke cijfers van RKKSV uit Kruisstraat (Rosmalen 1-0 door een treffer van Stan de Jong. De blauw-witten hebben nog een kleine kans om de nacompetitie te halen, maar dan moet Buren zijn inhaalduel en zijn laatste competitiewedstrijd onderuit gaan. In de reguliere stand staat de ploeg van trainer De Fijter op een keurige 4e plaats.

Verslag
Veel stond er niet meer op het spel, misschien een kleine kans voor SC Elshout voor een periodekampioenschap, maar dat had SC Elshout niet zelf in de hand. De wedstrijd begon met een stortbui en de eerste 10 minuten was het aftasten van beide partijen. Daarna kreeg de thuisploeg de overhand en speelde een van de beste wedstrijden van het hele seizoen. Dat resulteerde in de 20e minuut na een vrije trap van Elshout, genomen door Stan de Jong, ien de 1-0. En na het goede spel van Elshout kwam de rust en gelukkig werden de buien ook minder heftig.

De tweede helft kunnen we korter houden, het goede spel wat Elshout liet zien in de eerste helft werd minder en daardoor werd het nog spannend. Maar het bleef bij kleine kansen over en weer en de eindstand bleef 1-0. Mooi 3 punten erbij, nog één wedstrijd te gaan volgende week uit tegen Essche Boys, dan zullen we de balans opmaken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen