Presto Gravel Ride Drunen op zondag 26 juni

Foto: Presto

Zondag 26 juni staat de eerste editie van de Presto Gravel Ride Drunen op het programma, georganiseerd door Toerclub Presto uit Drunen. Vanaf 08.00u kunnen deelnemers op de gravelbike of mountainbike starten voor één van de drie volledig uitgepijlde afstanden van 60, 80 of 120 kilometer. Start en finish zijn bij Restaurant & Partycentrum Remise in Drunen. Alle informatie is te vinden op gravelridedrunen.nl.

Nieuw
Begin dit jaar kondigde Toerclub Presto uit Drunen aan te stoppen met de Drunense Fietsvierdaagse om diverse redenen. Een vervanger werd echter ook meteen gepresenteerd: een gravel ride. Inmiddels zijn de plannen verder uitgewerkt en staat zondag 26 juni de eerste editie van het fietsevenement op de kalender.

Afstanden
Een gravelride gaat, net als een mountainbiketocht, grotendeels over onverharde wegen en paden. De gravelride is dan ook geschikt voor gravelriders én mountainbikers. Zij kunnen kiezen uit drie afstanden: 60, 80 of 120 kilometer. Alle routes zijn volledig uitgepijld en bovendien zijn de tochten ook als gps-bestand beschikbaar.

Inschrijven
Rijders kunnen tot en met 24 juni via www.gravelridedrunen.nl voorinschrijven. Dat levert niet alleen een korting op het inschrijfgeld op, maar de gekozen afstand wordt dan ook vooraf als gps-bestand toegestuurd. Natuurlijk kan inschrijven op de dag zelf ook. Deelname kost dan
€ 10,00 p.p. In beide gevallen ontvangt de deelnemers twee consumpties én natuurlijk een prachtige ride door het onverharde Brabantse land!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen