RKC Waalwijk houdt Shawn Adewoye langer binnenboord

Foto: RKC Waalwijk

Shawn Adewoye (22) zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis met RKC Waalwijk. Het contract van de centrale verdediger liep tot het einde van dit seizoen en is verlengd met een jaar tot medio 2024.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”Shawn heeft zich sinds zijn komst bij onze club sterk ontwikkeld en inmiddels opgewerkt tot een betrouwbare basisspeler. Tegelijkertijd is hij ook nog jong en talentvol, waardoor we graag langer met hem doorwillen. We zijn dan ook blij dat we zijn aflopende contract nu hebben opengebroken en verlengd tot medio 2024.”

Shawn Adewoye
Adewoye (22) kwam in de winter van 2021 over van KRC Genk en maakte namens RKC Waalwijk op 13 maart 2021 zijn profdebuut in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, waarna hij gedurende het afgelopen seizoen een vaste waarde werd in de basisopstelling. Tot dusver droeg de verdediger in 31 officiële duels het Geelblauw.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen