Matige start van competitie voor waterpolo AquAmigos

Foto: AquAmigos

Bijna al de teams die de competitie zijn gestart hebben hun wedstrijden verloren met soms erg grote cijfers. Uitzondering was het jeugd team van E1 dat glansrijk won van de Warande E1met 3 – 6. Het nieuwe team van AquAmigos heren 3 speelde verdienstelijk gelijk tegen Arethusa (5-5)

Ook het nieuwe team van AquAmigos heren 3 zorgde voor een prachtige prestatie. Dit team bestaat uit spelers die vorig jaar nog in een jeugd competitie speelden en nu uitkomen in een senioren competitie. De leeftijden van dit team zijn tussen de 14 en 19 jaar. Ze moesten het opnemen tegen het 4e team van Arethusa uit Oss dat een bezetting had van veel oud spelers die de klappen van de zweet heel goed meester zijn.

In de eerste 2 periodes was het wennen. Er werd fysiek sterker gespeeld en de tegenstander wist met goed gerichte acties een voorsprong te nemen van 1 -3. Er zat nog wat angst in de ploeg maar speltechnisch lieten ze zien dat ze zeker gelijkwaardig waren. De 3e periode werd er al meer gescoord en wisten de jongens zich regelmatig zien dat ze beter waren. De 4e periode kwam Arethusa niet meer tot scoren. Dit was te danken door als team zorgvuldig te verdedigen en gebruik te maken van hun snelheid. Uiteindelijk was de eindstand 5 – 5 dat voelde als een overwinning.

Uitslagen Jeugd
De Warande E1 – AquAmigos E1  3 – 6
AquAmigos D1 – Njord D2 1 – 23
AquAmigos?ZVDO C1 – DBD C1  4 – 9
Uitslagen Heren
WZC 1 – AquAmigos 1 17 – 5
AquAmigos 2 – ZWH 1  3 – 6
AquAmigos 3 – Arethusa 4   5 – 5
TRB-res 1 – AquAmigos 4 11 – 3
De Vennen 3 – AquAmigos 5  14 – 4
Uitslagen Dames
Wiekslag 1 – AquAmigos 1  8 – 1

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen