Grensrechter Rini neemt afscheid van SC Elshout 1

Op zondag 18 september nam Rini van den Hoven na 25 jaar op grootse wijze afscheid als grensrechter van het ‘vlaggenschip ‘ van SC Elshout. Na de thuis overwinning tegen Baardwijk (1-0) werd hij door het bestuur, de spelers en ook de trouwe supporters uitgebreid bedankt. Dit gebeurde tijdens het feest ter gelegenheid van de seizoen opening op sportpark d’n Donk.

Voor deze middag werd iedereen verzocht zijn of haar foutste bloes aan te trekken. Ook stond de middag weer in het teken van de nieuwbouw en de diverse sponsoracties hieromheen. Sportpark Den Donk werd tot feestlocatie omgedoopt met feesttent, springkussen, hamburgertent en loterij.

Nu de bouwvergunning is afgegeven is de verwachting snel aan de gang te kunnen. De nieuwbouw kost uiteraard veel centjes waarbij via activiteiten, ledenacties en sponsoren de club geld bij elkaar wil harken. Rini mocht de eerste tussenstand onthullen. Inmiddels staat de teller op bijna euro 18.000. Daarnaast is de club superblij dat JM van Delft en Z’n Gevelbouwers  die eerste toegezegde sponsor is van een nieuwe kleedkamer.

Samen met de leden en de Elshoutse gemeenschap krijgt SC Elshout deze fantastische nieuwe accommodatie voor elkaar.  De komende maanden zal hier hard aan gewerkt worden en zullen we de sponsoren worden benaderd

Ook bedankt Sc Elshout Rini nogmaals voor al die jaren dat hij trouw het “vlaggenschip” als grensrechter heeft ondersteund.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen