Leren Bridgen in Drunen

Foto: Bridgeclub Drunen

Voor iedereen die overweegt te leren bridgen en snel wil spelen op een club is er nu goed nieuws. Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij Bridgeclub Drunen om de lessen te volgen. De lessen zijn op donderdagmiddag.

Bridge opent een hele nieuwe wereld
Bridgen is populair. In Nederland spelen meer dan 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk. Dat is niet gek, want er gaat letterlijk én figuurlijk een wereld voor je open. Bridgen kan namelijk altijd en overal. Het is een wereldsport met internationale spelregels, je kunt dus zelfs op vakantie en online bridgen.

Sociaal, voor iedereen
Ook figuurlijk opent bridge je wereld. Je bouwt een levendig sociaal netwerk waarvan je nog jaren plezier hebt. Zeker wanneer je ook nog eens bij een club gaat spelen, waar je veel mensen ontmoet. Het mooie van een sport als bridge is dat je lang kunt blijven spelen. Bridge kent vrijwel geen drempel, ook niet financieel. Het is voor iedereen.

Snel op een club van start!
Bridge is niet alleen gezellig, het scherpt je geest en houdt je fit. Zoals bij alle sporten is het belangrijk dat je de basisbeginselen goed beheerst. Door alle aspecten die bridge zo interessant maken, heb je het niet in een uurtje volledig onder de knie. Toch willen de meeste bridgecursisten liefst direct met en tegen anderen spelen. Speciaal voor hen heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. Begin je op een wat latere leeftijd met bridge en wil je snel bij een club aansluiten? Dan is dit de cursus voor jou. We starten binnenkort, in de buurt.

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten over bridgen?
Mail naar [email protected] of bel met Gonnie van Doornmalen 06-12636418

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen