SC Elshout begint met nederlaag aan competitie

Foto: SC Elshout

SC Elshout is de competitie in de 4e klasse begonnen met een 1-0 nederlaag in de uitwedstrijd bij Maliskamp. In Rosmalen verloor de ploeg van trainer Gilbert de Fijter met 1-0. Een wedstrijd om snel te vergeten en hopelijk in de eerste thuiswedstrijd zondag tegen RKTVC blijven de punten dan wel in Elshout.

Weer naar het prachtige voetbalveld van Maliskamp verscholen in een bos. Mooi complex maar een tekort aan lijnenkalkers, of zouden ze weggeregend zijn gisteren? Veel geblesseerde spelers maar gelukkig heeft Sc Elshout genoeg invallers paraat.

Het eerste kwartier gaat goed tegen elkaar op,  kleine momentjes voor beide ploegen, grote momentjes voor de scheids, hij drukt van begin af aan een stempel op de wedstrijd. De eerste, randje buitenspel, goal valt na een half uur voor de thuisploeg. 1-0

De tweede helft is ook vooral de scheids die punten scoort. Elshout is wat beter en het kan nog alle kanten op. Aan het eind krijgt Maliskamp de touwtjes weer in handen en wordt het weer wat drukker voor de goal. Het blijft 1-0 laten er deze wedstrijd maar snel vergeten en thuis het even beter overdoen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen