De eerste derby van het seizoen VV Nieuwkuijk – Vlijmense Boys

Foto: Heusden Nieuws

Zondag is de eerste wedstrijd om de Willy Naessens Derby Cup tussen VV Nieuwkuijk en Vlijmense Boys en dat al meteen aan het begin van het seizoen. Iedereen heeft er echt zin in. VV Nieuwkuijk hoopt op een mooie pot voetbal met daarna een feestje in de kantine.

“Derby’s, ze blijven bijzonder. Passie, strijd en verbroedering. Dat is al jaren het geval, zeker bij de wedstrijd Nieuwkuijk-Vlijmense Boys” laat Eduard Figee aan de redactie weten.

“Beide ploegen hebben de eerste wedstrijd van het seizoen niet in winst om kunnen zetten en zullen gebrand zijn de eerste driepunter te scoren. Natuurlijk is het seizoen erg jong en staat er nog geen enorme druk op. Anders was dat vorig seizoen toen de Boys een grote stap konden zetten naar de titel en VV Nieuwkuijk de periode kon pakken. Beiden moesten daarvoor winnen. Dat is nog steeds niet mogelijk. Nieuwkuijk trok toen aan het langste eind. Maar zondag beginnen we weer gewoon op 0”

Hopelijk op veel belangstelling. In de middaguren van de zondag wordt redelijk weer verwacht. De wedstrijd op sportpark Nieuwkuijk aan de Kerkstraat begint om 14.30 uur.

Tijdens alle wedstrijden om de Willy Naessens Derby Cup dragen de aanvoerders een band aangeboden door Heusden.Nieuws.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen