Inzet SC Elshout niet beloond

Door een 2-0 nederlaag in Ammerzoden is SC Elshout is terug te vinden op een 8e plaats op de ranglijst. De spelers van trainer Gilbert de Fijter legden wel een tomeloze inzet op de mat maar dat mocht niet baten. Zondag wacht laagvlieger Buren in Elshout.

In een gelijk opgaande wedstrijd  heeft de meest gelukkige ploeg gewonnen mede door een snelle goal van Jan van Arckel al in de 10e minuut. Het hele kwartier hierna was SC Elshout de betere ploeg met 3 kansen tot gevolg. Helaas werd er niet gescoord en was het met rust 1 – 0.

Na de rust werd de wedstrijd er niet beter op. De twee hardwerkende ploegen konden het verschil niet maken. 10 minuten voor tijd ging Elshout alles of niets spelen, helaas zonder succes. 5 minuten voor tijd werd het 2 – 0 en was de wedstrijd gespeeld. Jammer maar met deze inzet gaan we de komende wedstrijden zeker punten pakken.