Inzet SC Elshout niet beloond

Foto: SC Elshout

Door een 2-0 nederlaag in Ammerzoden is SC Elshout is terug te vinden op een 8e plaats op de ranglijst. De spelers van trainer Gilbert de Fijter legden wel een tomeloze inzet op de mat maar dat mocht niet baten. Zondag wacht laagvlieger Buren in Elshout.

In een gelijk opgaande wedstrijd  heeft de meest gelukkige ploeg gewonnen mede door een snelle goal van Jan van Arckel al in de 10e minuut. Het hele kwartier hierna was SC Elshout de betere ploeg met 3 kansen tot gevolg. Helaas werd er niet gescoord en was het met rust 1 – 0.

Na de rust werd de wedstrijd er niet beter op. De twee hardwerkende ploegen konden het verschil niet maken. 10 minuten voor tijd ging Elshout alles of niets spelen, helaas zonder succes. 5 minuten voor tijd werd het 2 – 0 en was de wedstrijd gespeeld. Jammer maar met deze inzet gaan we de komende wedstrijden zeker punten pakken.

Nieuwe trainer
Omdat Gilbert de Fijter aan het einde van dit seizoen afscheid neemt als hoofdtrainer van SC Elshout, is men op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie. Bekijk de website voor meer informatie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen