Wim de Gouw wint 60+ Biljarttoernooi bij De Haarstek

Foto: Biljarttoernooi 60+

Zondag 27 november, was het dan zover. Om 13.00 uur werden de halve finales gespeeld van het 60+ Biljarttoernooi in de gemeente Heusden. Wim de Gouw en Peter Scheijven wonnen deze en speelden om 15.00 uur de finale. Onder het toeziend oog van ongeveer 40 aanwezigen wist Wim de Gouw deze te winnen.

Hij werd dus de eerste winnaar van het 60+ biljarttoernooi nieuwe stijl. De sfeer in de biljartzaal van het Dorpshuis De Haarstek was geweldig. Om ongeveer 15:45 uur was de prijsuitreiking. Jan van de Griendt, de organisator van het toernooi, reikte de aanwezige sponsoren en de vrijwilligers een boeketje bloemen en gaf de nummers 8 t/m 3 een envelop met inhoud.

Hierna fêteerde Willem van Lierop, directeur van de Regiobank Haarsteeg de nummer 2 en 1. Hij hing de vicekampioen, Peter Scheijven, de “zilveren” medaille om en memoreerde in zijn toespraakje de weg die de kampioen had afgelegd vanaf de één zestiende finale tot aan de finale. De kampioen, Wim de Gouw, kreeg hierna de “gouden” medaille. Na deze ceremonie ontvingen de nummers twee en een van Jan van de Griendt ook een envelop met inhoud.
Frans van Bokhoven, één van de deelnemers, bedankte hierna de organisatie voor het voortreffelijke toernooi.

Als laatste had Jan van de Griendt het woord. Hij constateerde dat het toernooi op prijs was gesteld en beloofde dat in 2023 een volgende zou komen. Hopelijk met nog meer deelnemers.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen