Opnieuw geen punten na hard werken SC Elshout

Foto: SC Elshout

In de 4e klasse E speelde SC Elshout zondag een uitwedstrijd in Den Bosch bij subtopper Wilhelmina, De ploeg van Gilbert de Fijter werkte opnieuw keihard maar werd niet beloond en verloor met 1-0 en is daardoor in de onderste regionen terecht gekomen op de ranglijst. Alleen DSS ’14 staat nog onder SC Elshout. Zondag wacht met een thuiswedstrijd tegen BMC, de laatste van dit kalenderjaar en is het heel belangrijk dat de punten in Elshout blijven.

Verslag
Op een koude zondag 4 dec. 2022 speelde Elshout uit tegen Wilhelmina.  In de 1e helft tasten beide teams elkaar af. Na 20 min. wordt Wilhelmina wat sterker met meer balbezit en dat blijft de 1e helft ook zo. Het levert weinig kansen op en anders is daar nog wel Sam, die dan ook zijn doel schoon houdt.

Een heel andere 2e helft waarin Elshout veel sterker is met goed verzorgd combinatievoetbal en een aantal goede kansen. Helaas werden deze gemist of anders was daar wel de grensrechter met zijn vlagsignaal.  Wilhelmina kreeg 1 kans in de 2e helft en ja hoor 1 – 0. Een totaal onverdiende nederlaag met 1 groot pluspunt: Elshout blijft hard werken zonder op elkaar te mopperen,  in een seizoen waar het niet bepaald meezit. Chapeau!!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen