De DAK Drunense Duinenloop is terug

Foto: DDL

We hebben hem allemaal gemist: De DAK Drunense Duinenloop, kortweg DDL. Vanwege de pandemie heeft Atletiek-en Wandel vereniging DAK deze prachtige loop enkele jaren niet kunnen organiseren, maar het gaat weer gebeuren! 

Atletiek- en Wandel Vereniging DAK organiseert voor de 39ste keer een vernieuwde Drunense Duinenloop. Goed nieuws: het is nog steeds die prachtige route rondom en door de Drunense duinen geheel verhard. De start is terug naar waar het ooit begonnen is: aan de Sportlaan in Drunen, bij het openluchtzwembad “Het Run”. De halve marathon wordt gelopen met maximaal 1000 deelnemers.

Het evenement zal plaatsvinden op zondag 12 maart 2023 Om 10:30 wordt het startschot gelost. Er wordt hard gewerkt om van deze editie een succesvolle loop te maken. We hopen als organisatie dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Wil je je grenzen verleggen? Wil je die tien of vijftien kilometer uitbreiden naar een halve marathon? Dit is je kans, ga ervoor! Ben je die kilometervreter die in training is voor een voorjaarsmarathon dan is deze halve marathon een mooie test. En natuurlijk is de DDL ook voor iedereen die gewoon een mooie ronde wil lopen in een prachtige omgeving.

Je kan online inschrijven tot en met vrijdag 10 maart via www.inschrijven.nl. De inschrijfkosten zijn €17,50 inclusief consumptiemunt. Minimumleeftijd 18 jaar.

Voor complete informatie over deze wedstrijd vind je op www.dakdrunen.nl/ddl

Houdt dee website en de socials  goed in de gaten. Dus hop hop geef je op en Informeer je familie, vrienden en kennissen over DAK Drunense Duinen Loop.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen