Heren 1 van badmintonclub Orbit 2001 verliest 1e competitiewedstrijd

Foto: Orbit 2001

Het team Heren 1 van badmintonclub Orbit 2001 speelde afgelopen week de eerste wedstrijd van het seizoen. Het team is volledig vernieuwd, en voor drie van de vier heren was het de eerste competitie-ervaring. De eerste wedstrijd vond afgelopen donderdag plaats in sporthal Die Heygrave in Vlijmen. De tegenstander, Maasshuttles 1, was een maatje te groot. De wedstrijd eindigde in een verlies van 2-10.

Het Heren 1 team van Orbit bestaat dit jaar uit vier nieuwe namen: Kenzo Snijders (teamcaptain), Luc van den Meerendonk, Daan te Riele, Koen Timmermans. Voor alle vier was het de eerste ervaring met competitie-badminton.

Orbit speelt in de heren-competitie van de Bossche Badminton Federatie (BBF). In de competities van deze badmintonbond spelen teams van 25 aangesloten verenigingen uit de regio ’s-Hertogenbosch. Tegenstander Maasshuttles speelt in de Maaspoort.

In de tweede partij van de wedstrijd moest Daan, de enige met competitie-ervaring, helaas al snel afhaken vanwege een kuit-blessure. Gelukkig zijn drie heren ook genoeg om de wedstrijd uit te kunnen spelen. In het vervolg wist Koen nog twee games te winnen, een in een enkelspel en een in de dubbel die hij samen met Luc speelde. De overige games gingen verloren, waarmee de wedstrijd in een 2-10 nederlaag eindigde.

De volgende geplande wedstrijd vindt plaats op 2 maart, is weer een thuiswedstrijd, en zal gaan tegen BC Geffen.

Interesse in badminton?
Kom dan vrijblijvend een paar keer op de donderdagavond meespelen om de sfeer te proeven! Meer info vind je op www.orbit2001.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen