Jeugdronde van Nieuwkuijk was weer een groot succes

De jaarlijkse jeugdronde georganiseerd door Teambrabant 2000 op wielerbaan de Heuvelen in Nieuwkuijk heeft op alle fronten aan de verwachtingen voldaan. Het weer en de perfecte organisatie hebben er toe geleid dat het recordaantal van 258 jeugdwielrenners naar hartelust hebben kunnen strijden voor het eremetaal. Roland van Riel was ook van de partij en maakte de foto’s van dit mooie evenement

Afgelopen zondag was om 11.00 uur het startschot van de 1ste categorie ( 8 jarige ) en rond 16.00 was de finish van categorie 7. Op enkele valpartijtjes en wat schaafwonden na voor een herhaling vatbaar. Er werd in diverse klasse gereden. Zie uitslagen hier

Wielervereniging Team Brabant 2000 is de vereniging in de regio ’s-Hertogenbosch, Nieuwkuijk, Vlijmen, Drunen en Heusden. Voor zowel jeugd, en volwassenen, heren en dames in de volgende disciplines: mountainbike, wielrennen en veldrijden. Team Brabant 2000 staat voor de breedte sport maar met een duidelijk visie over topsport. Vanaf de jeugd worden de renners begeleid tot betere wielrenners waarbij plezier en veiligheid centraal staan. Op dit moment heeft de verenigingen een paar groei diamantjes in de wedstrijd selectie zitten, zij zijn als plaatselijke favorieten te zien in de diverse categorieën.

Met een (afgesloten) wielerparcours van 1,2 kilometer en een eigen mountainbike parcours biedt Team Brabant 2000 genoeg faciliteiten om de sport te ondersteunen. In de regio staat Team Brabant 2000 bekend als een ondernemende vereniging. Indien bij u of uw kind na het zien van de wedstrijden de interesse is gewekt dan bent u altijd welkom om een keer mee te trainen. Er is bij de vereniging de mogelijkheid om voor een korte periode een fiets te lenen. Voor informatie zie website:

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen