Twee nieuwe meidenteams bij Vlijmscherp SVH

Foto: Vlijmscherp Basketbal

Basketball een mannensport? No way! Vlijmscherp SVH is daarom ook heel erg trots om te melden dat ze dit seizoen twee nieuwe meidenteams in competitie hebben: VU-14 en VU-18!

VU-14 is een combinatie van U12 en U14 meiden. Vorig seizoen was het door leeftijdsrestricties nog niet mogelijk om een volwaardig team te vormen. Dit seizoen gelukkig wel! Onder leiding van trainer/coach Marco gaan ze dit seizoen de eerste stappen zetten in een volwaardige VU-14 damescompetitie!

Het VU-18 team bestaat voor een deel uit ex-korfbalsters! Door het opheffen van hun korfbalvereniging hebben zij de overstap gemaakt van het gras naar de zaalvloer. Meiden uit U16 en U18 maken het team compleet. De dames hebben onder leiding van trainer/coach Ernst het afgelopen half jaar hard getraind om zich het basketball eigen te maken. En dat is prima gelukt!

Steeds meer dames gaan basketballen, het 3×3 dames team werd vorige maand Europees kampioen, Vlijmscherp SVH heeft sinds dit seizoen ook een dames recreantenteam:  we kunnen rustig stellen dat het dames basketball steeds populairder wordt! Vlijmscherp SVH is er dan ook erg trots op dat zij op deze manier hieraan kunnen bijdragen.

Heb je na het lezen van dit artikel ook zin om te basketballen? Kom een keertje langs op de training! VU-14 traint op dinsdag van 18.15 – 19.30 uur en woensdag van 18.00 – 19.00 uur. VU-18 traint op dinsdag 19.30 – 21.00 uur en donderdag 18.30 – 19.45 uur. Trainingstijden van de overige teams vind je op de website: https://www.vlijmscherpsvh.nl/trainingstijden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen