Foto’s van de wedstrijd SC Elshout – HRC ’14

Vierdeklasser SC Elshout ging thuis tegen HRC 14 onderuit: 0-3. De club uit Hurwenen pakte daarmee zijn eerste overwinning van het seizoen. SC Elshout is op de ranglijst gezakt naar de 9e plaats. Arjan van Dongen was namens Heusden.Nieuws aanwezig en maakte een mooie fotoserie.

In de eerste helft kwamen de bezoekers al naar twee minuten op 0-1 door een afstandsschot van Devin van der Putten. Na rust werd de voorsprong uitgebreid door doelpunten van Maasdam en Van der Vegt.

“Het was een grote wanvertoning, we hebben er niks van gebakken”, was trainer Roy Fitters van SC Elshout kort en krachtig in zijn commentaar. “Zelfs vanaf twee meter konden we de bal niet in het doel krijgen.”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.