Meer dan 400 deelnemers bij Kuijkse Stratenloop 2024

Na een goede voorbereiding was het zondag 14 januari eindelijk weer zover. Nieuwkuijk was weer het decor voor 427 hardlopers die mee hebben gedaan aan de jaarlijkse Stratenloop.  Wil Gulpen was erbij namens Heusden.Nieuws.nl en maakte een aantal mooie foto’s van dit mooie evenement.

 Valentijn Maes van de organisatie van de Kuijkse Straten Loop laat  weten “Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagd evenement en de nieuwe route voor de jeugd van 10-17 jaar is zeer goed bevallen en ook de team loterij gaan we in 2025 zeker weer doen”.

De Kuijkse Stratenloop is ooit gestart als winteractiviteit voor de voetballers van v.v. Nieuwkuijk, maar is inmiddels niet meer weg te denken van de hardloopkalender. Veel lopers uit de regio weten de Stratenloop

Nog meer foto’s via deze link  
Deze worden in de loop van de week nog aangevuld

Kijk hier naar de uitslag

Bij dit evenement komt zowel de jeugdige als de volwassen loper goed aan zijn trekken. Op verschillende afstanden gingen de jongens en meisjes de strijd aan met elkaar. De oudere jeugd en de senioren konden ook dit jaar weer mee doen. Bij de 10 kilometer prestatieloop ging  Colin Bekers uit Teteringen er bij de mannen met het eremetaal van door. Bij de vrouwen was Ciska Hensen uit Kaatsheuvel veruit de sterkste.

De drie goede doelen respectievelijk KBO Nieuwkuijk, Activiteiten vereniging Nieuwkuijk en Thomashuis haalden alle drie een mooi bedrag op.

Volgend jaar wordt de Kuijkse Stratenloop georganiseerd op zondag 12 januari.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen