40ste Editie Drunense Duinenloop op zondag 10 maart

06 feb , 14:34 Sport
wgz 1574 1024x575 1
Op zondag 10 maart a.s. zal voor de 40ste keer de Drunense Duinenloop (DDL) georganiseerd worden door Atletiekvereniging DAK uit Drunen. De route loopt via de fietspaden door ons mooi duinen gebied, de halve marathon route (21.1km) is uitdagend voor de lopers maar wel pittig door de natuurlijke glooiingen en vaak gure omstandigheden.
Dit jaar is er ook een 10 kilometer parcours toegevoegd aan het programma, deze nieuwe afstand loopt langs de duinen – via de Duinweg en doorsteek naar de Zeeg via het fietspad langs het afwateringskanaal naar de finish. De organisatie van de DDL hoopt hiermee meer lopers een leuke wedstrijd in eigen omgeving te geven. De halve marathon start om 10:30 uur – de 10km om 10:45 uur. De start en finish zijn voor BillyBird / zwembad Het Run aan de Sportlaan in Drunen.
Wil je deelnemen aan de DDL ? Dat kan; er zijn nu nog voldoende startnummers beschikbaar. Info te vinden via, hier is ook de doorverwijzing voor aanmelding voor deze wedstrijd via.
drunense duinen loop 3
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail