Van Gerwen strandt voor de vierde keer op rij vroegtijdig

Foto: Screenshot

Michael van Gerwen blijft ondermaats presteren in de Premier League of Darts. De Vlijmenaar verloor tijdens de achtste speelronde in Dublin in de kwartfinales met 6-5 van Gerwyn Price. Van Gerwen werd alweer voor de vierde achtereenvolgende keer vroegtijdig uitgeschakeld.

Welshman Price liep snel uit naar een 4-1-voorsprong, maar Van Gerwen vocht zich knap terug met onder meer een finish van 132. Bij een 4-4-tussenstand ging het weer gelijk op, waardoor de elfde leg de beslissing moest brengen. Daarin benutte Price uiteindelijk zijn derde matchdart.

Drievoudig wereldkampioen Van Gerwen verloor vorige week in de zevende speelronde in Nottingham van Luke Littler en daarvoor in Brighton van Rob Cross en in Exeter van Luke Humphries. In de Premier League won Van Gerwen eerder wel in Berlijn, Glasgow en Newcastle.

Luke Humphries heeft zijn koppositie verstevigd na het winnen van de weektitel in Dublin. Hij won voor de derde opeenvolgende week. In de finale won Humphries met 6-2 van Michael Smith.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen